Tüm Eğitim Kampında
Tüm Eğitim Kampında

Tüm Tüme Varım Kampında…

Artık yaz rüzgarının o tatlı esintisinin sonuna geldiğimiz, estiğinde içimizin ürperdiği, üşüdüğümüz sonbahar rüzgarlarının almaya hazırlandığı o günlerin birinde bahara hoş geldin tatili diyebileceğimiz  2 günlük yoğun ama çok eğlendiğimiz ve bir o kadar da çok şey öğrendiğimiz eğitim ve gelişim kampı TÜME VARIM!
 
Bu yıl 1.sini düzenlemenin vermiş olduğu mutluluk ile ‘Tüme Varım Eğitim Kampı’nı 2-3 Ekim tarihleri arasında Yalova’da tüm ekip arkadaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Bir gelenek haline getirmek istediğimiz etkinlik ve eğitim kamplarımızın devamını getirmeyi hedefliyoruz çünkü biz çok öğrendik ve çok eğlendik.
 
Eğitim Kamplarımızın Amacı;
Her biri alanında uzman olan değerli çalışma arkadaşlarımızı gelişmekte olan sektörümüzün enleri ve geleceği hakkında bilgilendirmek. Bu gelişim de kendini sektörün kutup yıldızlarından biri olarak görmeyi hedefleyen TÜM GRUP DANIŞMANLIK olarak bizleri daha ileriye götüreceğini düşündüğümüz eğitim ve geliştirme kamplarıdır. 2 günlük bu eğitim kampımız da birbirinden etkili 14 oturum ile adeta bir eğitim akademisi tadında bir kamp programı oluşturduk. 
Bu programda, Yoğun çalışmada çatışma yönetiminden takım çalışmasına, takım çalışması eğitimlerinden etkili iletişim üzerine gerçekleştiren oturumlara bu oturumlardan kalite yönetim sistemleri üzerine yapılan söyleşilere.
Danışmanlık hizmetleri üzerine, uzmanlık alanlarının da yer aldığı eğitimlere dayanan zaman ve süreç yönetimlerinin uygulamalı olarak da çok iyi kullanıldığı bir kamp gerçekleştirdik.

Ee Birazda Eğlence;
Eğitim Kampımız kesinlikle sadece bir eğitim kampı değil! Arkadaşlarımızın bu kamplarda eğlenmeleri ve eğlenirken öğrenmelerini amaçlamaktayız. Bu doğrultu da 2 günlük kampımız boyunca çeşitli konferansların yanı sıra hep birlikte eğlendiğimiz grup aktiviteleri ve bireysel becerilerimizin ön plana çıktığı çeşitli oyunlarla eğitim kampımızın keyfini çıkardığımız vakitlerimiz de oldu.


Spagetti Tower Yarışması;
İddia ediyoruz en iyi kuleyi biz yaptık. 4 ekipten oluşan yarışmamız çok hızlı ve kıyasıya bir rekabet ile ilerken ilk havlu atan ekibimiz Satış ekibi oldu. 2 gruba ayrılan Proje ekibimiz arasındaki rekabet son dakikaya kadar sürdü ve çok eğlendiğimiz bu oyunu Serkan beyin ekibi kazandı. 

TÜMÜN Megastarları Tolga ve Mehmet ile Yıldızlı Geceler Müzik Dinletisi;

Eğitim Kampımızın, eğitimlerden sonra en keyif aldığımız bölümlerden bir diğeri ise şüphesiz Megastarlarımız Tolga ve Mehmet beylerin sahne performansları olmuştur. Bu arada Megastar oldukları konusu bir abartı değildir gerçekten de çok güzel bir müzik gecesi sunmuşlardır bizlere ve bu bizler içinde sürpriz olmuştur çünkü bu konuda bu kadar yetenekli olduklarını bizlerde bilmiyorduk. 

O Bir eSporcu;
Bizlere acaba eSpor Merkezi mi açsak, bu alana mı giriş yapsak soruları sorduran bir performans. Evet bu da şaka değil. Hep beraber katıldığımız Playstation turnuvasında Bilal beyin Ulti açmasıyla turnuvayı kazanmasıyla sonuçlanmıştır.

 

      
 

ÇEREZ BİLGİLENDİRMESİ Deneyiminizi geliştirmek için sitemizde çerezleri kullanıyoruz. Detaylı bilgi için K.V.K.K. Aydınlatma Metni sayfasını ziyaret edebilirsiniz.